Pak de Controle Terug en Maak van Jouw Leven een Productief Leven!

Word effectiever en efficiënter ondanks alle drukte in jouw leven!

En meld je nu aan voor de online training productiviteit

Jij bent hier niet voor niks

Jij bent hier op de pagina gekomen omdat jij diep van binnen de behoefte hebt om meer uit het leven te halen. Om naar dat volgende niveau te gaan. 


Dit kan zijn binnen jouw carrière, de sport die je beoefent, relaties of misschien wel jouw gezondheid.


Jij wilt er zijn voor de mensen in jouw omgeving als ​je ​​​beste zelf. Voor jouw dierbaren en de mensen die op jou rekenen. En eigenlijk de mensen die jou het meeste nodig hebben.


Jij wilt die rust en vrijheid ervaren in het leven. Allemaal doordat jij overzicht hebt en weet wat er voor jou belangrijk is in het leven.

Alleen heb jij het op dit moment ontzettend druk

En dat is niet gek. In de wereld van nu wordt er gewoon ontzettend veel van ons gevraagd.


De valkuil waar je in terecht kunt komen is het meegaan met het leven zoals het komt.


Je neemt alles aan wat op jouw pad terecht komt. Overal wordt er iets van jou gevraagd. Binnen de kortste keren ben je het overzicht kwijt.


De dagen gaan er hetzelfde uitzien. Vermoeidheid komt beetje bij beetje om de hoek kijken. En mogelijk zelfs frustratie omdat je niet die progressie ziet die je wilt zien.


  • Als jij je de controle kwijt bent over jouw leven.
  • Als jij het overzicht kwijt bent
  • Als je het te druk hebt en geleefd wordt
  • Als jij niet de progressie ziet die jij wilt zien


Dan is het van groot belang om te gaan kijken naar jouw productiviteit!

Begin vandaag met het managen van jouw leven!

Met deze online training vergroot jij jouw effectiviteit en efficiëntie om jouw doelen te kunnen bereiken! Leer hoe jij meer resultaten kunt behalen in de de dingen die belangrijk voor jou zijn, zonder al die frustraties!

Krijg de training nu voor maar €249 excl. btw 

Dit krijg je als jij je aanmeldt!

Als jij je aanmeldt voor deze online training productiviteit dan krijg je direct toegang tot alle 8 Modules van de training. Je kunt iedere les volgen wanneer jij dat wilt! 


Elke module bestaat uit instructievideo's, geschreven samenvattingen en een worksheet met opdrachten. 


1

Module 1: Mindshift

Leer hier de meest hardnekkige mythes over productiviteit. Door deze module verbreed jij jouw perspectief en leer jij te focussen op wat echt belangrijk is bij productiviteit.

2

Module 2: De 2 meest bepalende factoren voor jouw productiviteit

Kom achter jouw doelen en de dieperliggende reden om jouw productiviteit te verhogen. Je leert hier hoe jij richting kunt geven aan jouw leven en wat belangrijk voor jou is.

3

Module 3: Jouw ochtend routine

Een goede voorbereiding is alles! Neem jij controle over jouw ochtend dan neem jij controle over jouw dag en jouw leven. Hier krijg jij het raamwerk om een succesvolle ochtend routine te creëren en daarmee jouw productiviteit te verhogen.

4

Module 4: De kracht van "NEE"

Nee zeggen tegen de ander is ja zeggen tegen jezelf. Waarom is nee zeggen dan zo moeilijk en hoe kun jij makkelijker nee zeggen?


Krijg hier ook de checklist om jouw prioriteiten te bepalen. Hiermee weet jij waar jij wanneer je ergens "nee" tegen kunt zeggen.

5

Module 5: Deep work

Leer hoe jij jouw eigen deepwork sessie kunt creëren. We hebben allemaal sessies met optimale focus en aandacht nodig om effectiever en efficiënter taken af te krijgen in een kortere periode.

6

Module 6: Uitstelgedrag aanpakken

Je weet dat het tegen je eigen belang is om die lastige taken maar voor je uit te schuiven. Waar zou jij staan in het leven als jij die taken niet voor je uit zou schuiven? 


In deze module leer jij wat jouw uitstelgedrag beïnvloedt en hoe jij hiermee om kunt gaan.

7

Module 7: #1 Techniek om hoge energie te behouden

Vermoeidheid en stress is funest voor onze productiviteit. Je hebt vast wel gemerkt hoeveel jij gedaan kunt krijgen wanneer jij hoog in jouw energie zit? In deze module leer jij de beste techniek om jouw energie hoog te houden.

8

Module 8: Minder = meer

Hoe tegenstrijdig het ook voelt, niet werken maakt jou productiever. In deze module leer jij 3 manieren om "niks" te doen die jouw productiever maken.

Bonus #1: Focus & Prioriteiten

Een van de belangrijkste onderdelen van productiviteit is het weten waar jouw focus en prioriteiten liggen. Dit is "de" manier om overzicht te creëren. 


Maar hoe weet jij waar jouw focus en prioriteiten liggen? En hoe werk je dit nu uit, zodat jij kunt excelleren in jouw productiviteit? 


In deze Bonus laten wij zien hoe wij zelf focus & prioriteiten bepalen. En hoe dit eruit ziet op papier.

Bonus #2: Weekplanning

Als je op vakantie gaat dan bereid jij je ontzettend goed voor. Je wilt namelijk niet onverwachts in een koud land aankomen in jouw korte broek.


Maar waarom doe jij dit niet in ons leven? Hoe kun jij er nou voor zorgen dat jij jouw leven niet aan het lot over laat? 


Het hebben van een plan is hier een groot onderdeel van. Wij leren jou in deze Bonus hoe jij je kunt voorbereiden op jouw week. Zodat jij bepaald wat er gebeurt met jouw leven.

Ben jij klaar om jouw productiviteit te verbeteren?

Klik hieronder om je aan te melden voor de online training productiviteit

Nu voor maar €249 excl. btw

>