Privacy Policy

We gebruiken de persoonsgegevens alleen voor de in deze Privacy Policy omschreven doeleinden. Dat is rechtmatig en transparant.

Welke gegevens verzamelen we en waarom?

Gebruiker website

Wij verwerken jouw IP-adres in onze statistieken bij het bezoeken van onze website. Wij verwerken deze gegevens ter verbetering van onze website. Voor deze verwerking anonimiseren we jouw IP-adres voordat dit verwerkt wordt. Hierdoor wordt het niet meer beschouwd als een persoonsgegeven.

Wij bewaren het IP-adres niet langer dan een dag. Aangezien het geanonimiseerde IP-adres niet langer wordt beschouwd als een persoonsgegeven, wordt het in principe dus oneindig bewaard.

De gegevens van de gebruiker van de website worden ontvangen door SourceofGrowth en Google Analytics. Google Analytics is privacy vriendelijk ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Geabonneerde 

Bij het aanmelden op onze website ontvangen wij jouw naam en e-mailadres. Wij willen het contact met jou zo persoonlijk mogelijk maken. Vandaar dat wij graag jouw naam willen hebben. Jouw e-mailadres hebben wij nodig om jou op de hoogte te houden van de nieuwste strategie├źn, ontwikkelingen en aanbiedingen.

Deze gegevens komen bij ons en onze mailingslist tool terecht. Zij verwerken jouw gegevens. Onze mailingslist tool (Activecampaign) valt buiten de EU. Activecampaign voldoet aan de AVG omdat ze onder het Privacy Shield (EU-USA) vallen.

Wij bewaren deze gegevens totdat jij jouw toestemming intrekt. Dit kan gedaan worden door onder op de link te klikken in onze e-mails.

Update

Wanneer jij je hebt aangemeld voor de updates dan ontvang jij deze regelmatig. Hiervoor vragen we alleen jouw naam en e-mailadres om de e-mails persoonlijk aan jou te kunnen richten.

Het delen van gegevens

SourceofGrowth zal nooit de persoonsgegevens met andere partijen delen, binnen of buiten Europa, zonder reden. Wij zorgen ervoor dat de persoonsgegevens beveiligd zijn.


Gebruiken we cookies, hoe gebruiken we cookies en hoe kan de bezoeker dit uitschakelen?

De website gebruikt cookies om inzicht te krijgen in hoe de bezoekers omgaan met de website. Vanuit deze statistieken kan de website verbeterd worden. De gegevens worden ontvangen door Google Analytics en SourceofGrowth. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Voor meer informatie over de cookies: bekijk onze cookie policy.


Hoe is het voor bezoeker mogelijk om aan zijn of haar gegevens te komen?

Als bezoeker heb je het rechten rondom je persoonsgegevens, namelijk: inzage, correctie, bezwaar, vergetelheid en data-portabiliteit.

Zijn hier vragen of klachten over? Mail dan naar info@sourceofogrowth.nl. Wij helpen jou graag verder.

Behoud het recht om de policy te wijzigen

De privacy policy kan van tijd tot tijd gewijzigd worden.

>