"A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality" 

- Yoko Ono

Twee mensen die samen dezelfde droom najagen. Echte coaches, strategen en sportievelingen met een passie voor persoonlijke ontwikkeling.


Dat zijn wij! Joy Houkes en Suzanne Kouwenhoven.


Wij vinden het belangrijk om ons leven in te richten naar onze eigen smaak en inzichten. Wij weten namelijk dat dit alles bepalend is voor de kwaliteit van leven.


Wij zijn Source of Growth gestart omdat wij met onze kennis en ervaring andere mensen willen begeleiden en ondersteunen. Hiernaast willen wij ook zoveel mogelijk van jou leren.


Wil je meer over Joy en Suzanne lezen? Klik dan hier om naar de coach pagina te gaan

Wij geloven in

Verbintenis

De mooiste dingen komen tot stand wanneer mensen met elkaar in verbinding komen.  Uit relaties met anderen kun je de krachtigste levenslessen leren. Wij willen daarom met gelijkgestemde mensen in verbinding komen. Wij geloven dat we samen de mooiste ontwikkeling door kunnen maken.Ontwikkeling

Het maakt niet uit hoe succesvol jij bent, wat jij hebt meegemaakt of waar jij staat in het leven. Jij bent in staat om te groeien en  jezelf te ontwikkelen.  Groei staat voor ons gelijk aan leven. Wij gunnen het iedereen om hun eigen ontwikkeling door te maken en om een betekenisvol en gelukkig leven te leiden.


Contributie

Iedereen kan op zijn eigen manier anderen inspireren en zo een positieve bijdrage leveren aan de wereld.  Een bijdrage leveren aan de wereld begint in onze directe omgeving. Wij vinden het belangrijk dat je kunt leven vanuit jouw hart, streven naar jouw hoogste potentieel en kunt delen met anderen.  

“You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it courageously”
― Steve Maraboli

Daarom heb jij bij ons toegang tot onze blogs, online trainingsmateriaal, coaching en nog veel meer om deze ontwikkeling door te mogen maken!


Start hier jouw ontwikkeling!

Meld je aan voor onze updates en ontvang gratis onze training waar jij leert om inspirerende doelen te stellen! Je krijgt 5 weken lang 1 les per week.

>