---------------------------------------------------------------------------------------------------

Oplossingsgerichte Coaching

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Creëer samen met mij een doorbraak in jouw leven!

Oplossingsgerichte Coaching

"Praten over problemen creëert problemen. Praten over oplossingen creëert oplossingen" - Steve de Shazer


Met de methode oplossingsgericht coachen is het mogelijk om die (topsport)prestatie te leveren, de balans tussen werk en privé leven te verbeteren, liefdevolle relaties te creëren, jouw werknemers effectiever te leren aansturen, jouw carrièreperspectief te verbeteren en jouw hoogste potentieel te verwezenlijken.


Beperkende overtuigingen, verkeerde gewoonten en tijdgebrek staan vaak in de weg van deze persoonlijke ontwikkeling & prestaties. Dit kan frustratie, boosheid en demotivatie veroorzaken.


In de coaching gesprekken zoeken wij samen naar oplossingen voor het probleem dat jij ervaart. Ook kijken wij hoe jij zo effectief en efficiënt mogelijk op het juiste niveau van presteren komt. Jij hebt alles in je om te veranderen. Je hebt nu alleen even iemand nodig die jou de krachtbronnen met de meeste impact laat inzien. Dat proces begeleid ik.


Dit doe ik vooral door veel vragen te stellen en goed te luisteren. Zo verkennen wij de verschillende gebieden in het leven en waar jij iets wilt verbeteren. Ook is het gesprek is erop gericht dat jij leert jouw waarden en doelen voor ogen te houden. De essentie van oplossingsgerichte coaching ligt erin om in gevoel, gedachten en gedrag op een andere manier om te gaan met de situaties die zich aandienen, nu en in de toekomst.

De Coach

-Loves to smile-

Mijn naam is Suzanne Kouwenhoven MSc. Ik ben psychologe en oplossingsgericht coach.


Het meeste uit jouw leven halen doe je volgens mij door het werken aan wat jij waardevol vindt. Aan datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dit kan jouw carrière zijn, maar ook jouw sport, gezin of gezondheid. Of een combinatie van die dingen.


Zodoende kun jij bewuste doelgerichte keuzes maken die jouw leven betekenis geven. Hierbij wil ik jou graag helpen.


Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te veranderen. En heb de mooiste dingen zien gebeuren wanneer iemand dit beseft en ernaar gaat handelen! Dit gun ik jou ook.


Zo ervaren cliënten de samenwerking​​​​

Oplossingsgerichte coaching

"


Ik adem skateboarden en nu doet de kans zich voor om met datgene wat ik het liefste doe, deel te nemen aan de Olympische spelen in 2020. Fysiek train ik al zo optimaal mogelijk en heb ik de juiste mensen ingeschakeld. In aanloop naar de spelen wist ik dat ik nog winst kon behalen door ook mentaal te gaan trainen dus heb ik ervoor gekozen een traject aan te gaan met Suzanne.

Normaal vind ik het makkelijk om te omschrijven wat ik ergens van vind of over voel. Toch was het lastiger dan dat ik dacht om een testimonial te schrijven. Ik wil Suzanne de eer geven die haar toekomt en alles wat ik omschrijf komt niet in de buurt van de waarde die ze nu al toegevoegd heeft aan mijn carrière maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling.


Suzanne is een fijne coach, ze creëert een prettige sfeer door haar open en respectvolle houding en de gesprekken voelen gelijkwaardig. Suzanne ziet de kracht en waarde die ik als sporter en persoon te bieden heb en helpt me in te zien hoe ik deze zo optimaal kan gebruiken.

Achter iedere persoon die in zichzelf gelooft, staat iemand die eerst in hem geloofde.

Oplossingsgerichte Coaching

"

Nordin Bel Hadj Senior Casemanager Bouwen / Secretaris Adviescommissie Welstand en Erfgoed 


Ik heb Suzanne mogen ervaren als een heel zachtaardig mens met een enorm empatisch vermogen. Heel fijn persoon om samen mee aan de slag te gaan. Weet van aanpakken, is analytisch en doelgericht en weet de vinger op de zere plek te leggen. Dank je wel voor de mooie tijd meid

Gratis Coachsessie

Tijdens de gratis coachingsessie maak jij kennis met Suzanne en ook meteen met de oplossingsgerichte coachingmethode. Door op een oplossinggerichte manier het probleem in kaart te brengen dat jij ervaart. Je verlaat de sessie met jouw kernwaarden en doel helder voor ogen.

Vul hieronder de vragenlijst in en dan neem ik contact met jou op voor jouw coachingsessie!

>