---------------------------------------------------------------------------------------------------

Oplossingsgerichte Coaching

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Creëer samen met mij een doorbraak in jouw leven!

Groepscoaching

Door jezelf te omringen met andere mensen die dezelfde mindset delen zorg je voor een dynamisch en snelle boost in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wisselt ideeën en ervaringen uit in een veilige omgeving onder begeleiding van een ervaren coach. En ondertussen maak je hier vrienden voor het leven.

1 op 1 Coaching

1 op 1 coaching gaat ervoor zorgen dat jij de oplossingen vindt voor de obstakels waar jij tegenaan loopt in jouw persoonlijke groei. Samen met mij creëer jij doorbraken die het verschil gaan maken tussen een goed en een buitengewoon leven. Vol energie, liefde, betekenis, succes, groei en topprestaties.

1 op 1 Coaching

“Define succes on your own terms, achieve it by your own rules, and build a life you’re proud to live”

Hoe zou het zijn als jij van het leuke leven dat jij nu hebt een buitengewoon leven maakt? Als jij een leven creëert vol succes, betekenis, onafhankelijkheid, tijd, energie, liefde, vrijheid, groei & topprestaties. Dat droomleven dat jij voor ogen hebt.


Jij zou een betere ondernemer zijn omdat jij overzicht hebt en weet hoe jij leiding wilt geven. Dan ben jij die liefhebbende partner die luistert en een sterk partnerschap ervaart. En jij zou het geduld hebben om in je vrije tijd samen met jouw kinderen te genieten en hen die dingen te leren die jij zelf al weet.

 

Het zou jou lukken om voldoende tijd en aandacht aan jouw gezondheid te besteden en jij hebt een sport gevonden die bij jou past. In dat leven ben je een voorbeeld voor anderen omdat jij weet wat je wilt en jij anderen kunt inspireren.

En weet je……?

Jij mag zo succesvol zijn!

 Bovendien mag jij succesvol zijn op jouw eigen authentieke manier.

Ook al stuit je op weerstand van de omgeving, waar mensen jouw ambities niet begrijpen. En niet meegaan in de gedachte dat jij iets groters wilt.

Ik wil graag dat jij jouw dromen en doelen naleeft en vol zelfvertrouwen het leven creëert dat jij voor ogen hebt

Ik heb zelf ervaren hoe lastig het kan zijn..

Ik kreeg allerlei dingen te horen zoals:

 • "Werk eens niet zoveel"
 • "Doe eens rustig aan"
 • "Moet het allemaal?"
 • "Sport eens niet zoveel"
 • "Leef eens een beetje"
 • "Je bent ook nog moeder hè?"
 • "Waarom ben je nooit eens tevreden?"


Door deze opmerkingen scheppen zij het beeld van een vrouw die keuzes moet maken tussen de verschillende gebieden in haar leven.

Tussen het gezin, werk, opleiding, een sociaal leven, sportiviteit, energie en ga zo maar door.

En dat is niet waar..

Deze dingen kunnen allemaal naast elkaar bestaan. Zo lang jij maar weet wat jij wilt en weet hoe je daar kunt komen.


De enige keuze die jij “moet” maken is de keuze voor een succesvol en gelukkig leven. En dat heb jij al gedaan!

Die keuze gaat namelijk over het creëren van buitengewoon leven waardoor jij succesvol en gelukkig bent.


Daarom zou ik het geweldig vinden als je de stap zet om met mij te gaan samenwerken. Want ik geloof  dat iedere vrouw alles in zich heeft om te veranderen. En ik heb de mooiste dingen zien gebeuren wanneer iemand dit beseft en er bewust naar gaat handelen!

"Praten over problemen creëert problemen. Praten over oplossingen creëert oplossingen" - Steve de Shazer


Met de methode oplossingsgericht coachen is het mogelijk om die (topsport)prestatie te leveren, de balans tussen werk en privé leven te verbeteren, liefdevolle relaties te creëren, jouw werknemers effectiever te leren aansturen, jouw carrièreperspectief te verbeteren en jouw hoogste potentieel te verwezenlijken.


Beperkende overtuigingen, verkeerde gewoonten en tijdgebrek staan vaak in de weg van deze persoonlijke ontwikkeling & prestaties. Dit kan frustratie, boosheid en demotivatie veroorzaken.


In de coaching gesprekken zoeken wij samen naar oplossingen voor het probleem dat jij ervaart. Ook kijken wij hoe jij zo effectief en efficiënt mogelijk op het juiste niveau van presteren komt. Jij hebt alles in je om te veranderen. Je hebt nu alleen even iemand nodig die jou de krachtbronnen met de meeste impact laat inzien. Dat proces begeleid ik.


Dit doe ik vooral door veel vragen te stellen en goed te luisteren. Zo verkennen wij de verschillende gebieden in het leven en waar jij iets wilt verbeteren. Ook is het gesprek is erop gericht dat jij leert jouw waarden en doelen voor ogen te houden. De essentie van oplossingsgerichte coaching ligt erin om in gevoel, gedachten en gedrag op een andere manier om te gaan met de situaties die zich aandienen, nu en in de toekomst.

De Coach

-Loves to smile-

Mijn naam is Suzanne Kouwenhoven MSc. Ik ben psychologe en oplossingsgericht coach.


Het meeste uit jouw leven halen doe je volgens mij door het werken aan wat jij waardevol vindt. Aan datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dit kan jouw carrière zijn, maar ook jouw sport, gezin of gezondheid. Of een combinatie van die dingen.


Zodoende kun jij bewuste doelgerichte keuzes maken die jouw leven betekenis geven. Hierbij wil ik jou graag helpen.


Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te veranderen. En heb de mooiste dingen zien gebeuren wanneer iemand dit beseft en ernaar gaat handelen! Dit gun ik jou ook.


Zo ervaren cliënten de samenwerking​​​​

Oplossingsgerichte coaching

"


Ik adem skateboarden en nu doet de kans zich voor om met datgene wat ik het liefste doe, deel te nemen aan de Olympische spelen in 2020. Fysiek train ik al zo optimaal mogelijk en heb ik de juiste mensen ingeschakeld. In aanloop naar de spelen wist ik dat ik nog winst kon behalen door ook mentaal te gaan trainen dus heb ik ervoor gekozen een traject aan te gaan met Suzanne.

Normaal vind ik het makkelijk om te omschrijven wat ik ergens van vind of over voel. Toch was het lastiger dan dat ik dacht om een testimonial te schrijven. Ik wil Suzanne de eer geven die haar toekomt en alles wat ik omschrijf komt niet in de buurt van de waarde die ze nu al toegevoegd heeft aan mijn carrière maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling.


Suzanne is een fijne coach, ze creëert een prettige sfeer door haar open en respectvolle houding en de gesprekken voelen gelijkwaardig. Suzanne ziet de kracht en waarde die ik als sporter en persoon te bieden heb en helpt me in te zien hoe ik deze zo optimaal kan gebruiken.

Achter iedere persoon die in zichzelf gelooft, staat iemand die eerst in hem geloofde.

Oplossingsgerichte Coaching

"

Nordin Bel Hadj Senior Casemanager Bouwen / Secretaris Adviescommissie Welstand en Erfgoed 


Ik heb Suzanne mogen ervaren als een heel zachtaardig mens met een enorm empatisch vermogen. Heel fijn persoon om samen mee aan de slag te gaan. Weet van aanpakken, is analytisch en doelgericht en weet de vinger op de zere plek te leggen. Dank je wel voor de mooie tijd meid

Gratis Coachsessie

Tijdens de gratis coachingsessie maak jij kennis met Suzanne en ook meteen met de oplossingsgerichte coachingmethode. Door op een oplossinggerichte manier het probleem in kaart te brengen dat jij ervaart. Je verlaat de sessie met jouw kernwaarden en doel helder voor ogen.

Vul hieronder de vragenlijst in en dan neem ik contact met jou op voor jouw coachingssessie!

Groepscoaching

“Behind every successful woman is a tribe of other successful women, who have her back”

Jij kunt als vrouw zijnde bepaalde twijfels hebben omdat de omgeving/de maatschappij bepaalde verwachtingen van vrouwen heeft. Door het hebben van ambities en te streven naar iets groters begrijpen veel mensen jou niet/deze vrouwen niet. Hierdoor vraag je je wel eens af of je wel met het juiste bezig bent.


Bij groepscoaching sta je hier niet alleen in. Deze vrouwen maken allemaal sprongen in hun succes en geluk waardoor zij veel weerstand krijgen uit de omgeving. En lopen allemaal aan tegen de mening van anderen.


Je bent niet gek als je het beste voor jezelf verlangt. Want:

Jij mag succesvol & gelukkig zijn!

Des te meer reden om jezelf te omringen met deze groep dames. Want jij wilt net als hun naar het volgende niveau. En daarom gaan we samen werken aan jouw time-& energie management onder begeleiding van een ervaren coach.


En natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen:

 • Jij profiteert van de kennis van de andere dames in de groep
 • De andere deelnemers hebben andere inzichten waar jij misschien zelf nooit aan zou hebben gedacht
 • Je kunt jezelf herkennen in de verhalen van anderen en andersom
 • Je streeft een gezamenlijk doel naar, wat zorgt voor motivatie, inspiratie en creativiteit
 • Je gaat samen een commitment aan voor een periode van 10 weken waarbij je elkaar verantwoordelijk kunt houden. Je hebt een stok achter de deur
 • Je leert nieuwe mensen kennen en breid jouw netwerk uit


Waarom is coaching de investering waard?

Investeren in jezelf kan best spannend zijn. Maar dit is wel precies hetgeen dat ervoor gaat zorgen dat jij jezelf op de eerste plaats zet en de oplossingen vindt voor de obstakels waar jij tegenaan loopt in jouw persoonlijke groei. Coaching gaat het verschil maken tussen een goed leven en een buitengewoon leven. Vol liefde, vrijheid betekenis, succes, groei & topprestaties.


Als jij overweegt om deze investering in jezelf en mij als persoonlijk coach aan te gaan, en dus eigenlijk wilt investeren in droomleven waar je zo naar verlangt: dan kun je erop rekenen dat ik jouw doelen zal behandelen alsof het mijn eigen zijn.


Omdat ik de potentie zie in jou (deze ambitieuze, ondernemende vrouwen), heb ik dit groepscoachingprogramma ontwikkeld

Ben jij...

 • Het zat om het gevoel te hebben dat je vast zit in een draaimolen en verloren rond te lopen?
 • Aan het worstelen met time- & energiemanagment en heb je moeite om jezelf op de eerste plaats te zetten?
 • Ben jij bereid om alles los te laten dat jou weerhoudt van onafhankelijkheid, succes en groei?
 • Word jij overdonderd door de zoektocht naar hoe jij het beste alle gebieden in jouw leven kunt managen/controleren terwijl jij ook je eigen dingen wilt doen en goed wilt presteren
 • En er klaar mee om alles alleen te doen en de oplossingen op eigen houtje te vinden?
Dan is het van groot belang om te gaan werken aan jouw time- & energiemanagement!

>