-------------------------------------------------------------------

High performance coaching

-------------------------------------------------------------------

Leer hoe de meest uitzonderlijke mensen succesvol zijn geworden!

90 Dagen Plan

Maak samen met mij een 90 dagen plan om op een krachtige manier jouw focus te vergroten, overzicht te creëren en richting te geven aan jouw leven. De beste voorbereiding geeft jou mooiste resultaten.

3 uur Deep Dive Sessie

In een intensieve sessie van 3 uur krijg jij training en coaching op een onderdeel van jouw leven. Jij bepaalt zelf waar deze sessie over gaat. Door deze intense focus vindt er de grootste groei plaats.


High Performance Coaching Programma

Leer hoe de meest succesvolle mensen succesvol zijn geworden. Doorbreek barrières en breng jouw gehele leven naar dat volgende niveau. Jij zult je verbeteren in alle facetten van een High Performer!

90 Dagen Plan

“You should set goals beyond your reach so you have always something to live for” - Ted Turner


Het stellen van doelen en het maken van een plan is een van de basisvaardigheden voor succes. Jij kunt creëren in jouw leven wat jij maar wilt. Als het maar duidelijk is wat dit is en hoe jij dit gaat bereiken.


Zonder doelen ben je aan het reageren en improviseren op wat het leven ook mag brengen. En tegelijkertijd hoop je dat dit het beste wordt.


Door het stellen van doelen en het maken van een plan:

 • Kom jij in controle. Stap uit die automatische piloot en start met bewust leven.
 • Ga jij voor het maximale resultaat. Alles wordt twee keer gecreëerd. Eerst in jouw gedachten en daarna in de fysieke wereld.
 • Geef jij richting aan jouw leven. Er is niks zo krachtig als het weten wat jij wilt in jouw leven.
 • Vergroot jij jouw motivatie. Er komt motivatie vrij wanneer jij een vage droom omzet naar een doel.
 • Verhoog jij jouw productiviteit. Je krijgt een laserfocus en vermindert uitstelgedrag.

Waarschijnlijk weet je ook wel dat dit belangrijk is. Alleen heb jij je er nog niet toe kunnen zetten om de stappen te zetten. Je kan zoekende zijn hoe jij moet beginnen. Of misschien is er een angst die je tegenhoudt. Lees hier de 7 redenen waar jij geen doelen stelt.


Daarom wil ik met jou samen krachtige doelen stellen met een plan. Ik weet zelf hoe belangrijk fundamentele vaardigheden zijn voor jouw succes. Door deze consistent, goed uit te voeren bereid jij je voor op grootse successen.

Dit ga jij krijgen:

 • Een coachingssessie van 90 minuten.
 • Overzicht van de gebieden van jouw leven
 • Overzicht van jouw huidige situatie
 • Een 90 dagen plan met krachtige doelen 
 • De stappen die ervoor nodig zijn om deze doelen te realiseren
 • 2 reflectiemomenten waarin wij samen gaan kijken naar jouw progressie en waar mogelijk verbetering mogelijk is. Deze momenten worden ook gebruikt om jouw verantwoordelijk te houden!


Krijg jouw eerste sessie aan van 90 minuten voor maar 50 euro!

*In deze eerste sessie gaan jouw doelen en het plan behandelen

In dit traject begeleid ik jou in het proces richting jouw doel. Vaak heb je iemand nodig die ervoor zorgt dat jij een sterke start kunt maken. Iemand die jou scherp houdt zodat jij jouw dromen en ambities na kunt streven. Dat wil ik voor jou betekenen.

Waarom maar 50 euro?

Ik weet hoe belangrijk het is om richting te geven aan jouw leven. Om niet meer stil te staan maar te groeien. Om van jouw dromen werkelijkheid te maken. 


Laat jouw leven niet gevormd worden door geluk. Vervang geluk door een krachtige voorbereiding!


Daarom vraag ik maar 50 euro voor jouw eerste sessie van 90 minuten. Het is een symbolisch bedrag want ik wil dat jij een emotionele investering maakt. Alleen met een emotionele investering ga jij jezelf ertoe zetten om werkelijkheid te maken van deze doelen.

Durf die eerste stap te zetten..

3 uur Deep Dive Sessie

“When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too” - Paulo Coelho


Hoe maak jij zo snel mogelijk een zo'n groot mogelijk ontwikkeling door?

Door All-in te gaan!

De beste ontwikkeling kun jij doormaken door je onder te dompelen. Als jij terugkijkt op jouw leven dan zal jij zien dat jij pas echt progressie ging maken wanneer jouw volledig aandacht naar dat ene onderwerp ging.


Je ging onderzoek doen, boeken lezen, opleidingen om zoveel mogelijk over het onderwerp te leren. Daarna ging je de informatie toepassen om te kijken wat het beste voor jou werkt.


Dat is hoe jij echt vaardig gaat worden. En er is niks mooiers dan het vaardig worden in iets waar jij jouw hele leven profijt van gaat hebben!

Wat kan deze sessie voor jou betekenen?

Weet jij al welk gebied jij wilt aanpakken? Welke succesgewoonten of levensvaardigheden jij wilt leren?

 • Is het controle nemen over jouw jaar door een jaarplan te maken?
 • Wil jij leren hoe jij jouw relatie kunt verbeteren?
 • Mis je een drive en motivatie om iets te creëren?
 • Wil jij leren hoe jij krachtige gewoonten kunt inzetten om jouw energie een boost te geven?


Het is belangrijk om te weten hoe jij jouw leven een boost kunt geven. Je wilt natuurlijk niet stilstaan maar in beweging zijn. En van jouw leven een complete ervaring maken. 


Weet jij niet zeker hoe jij jouw leven een boost kunt geven?

Hierin kunnen wij samen onderzoeken welke verandering of vaardigheid de grootste impact op jouw leven gaat hebben.

Wat krijg je:

 • (Gratis) eerste sessie: Hierin gaan wij inventariseren waarin jij wilt verbeteren en hoe. Hierdoor kunnen we in de Deep Dive Sessie volledig focussen op de training en coaching. Daarna ga ik onderzoek doen hoe wij het beste deze sessie vorm kunnen geven.
 • Reflectie/evaluatie voor de sessie: Door onze eerste sessie kan er informatie loskomen later die jij graag behandelt wilt hebben. Daarvoor plannen we een kort evaluatiemoment om de Deep Dive Sessie zo volledig mogelijk te maken.
 • Deep Dive Sessie van 3 uur: In deze sessie vindt training en coaching plaats over jouw gekozen onderwerp(en). Van tevoren wordt de output van de sessie bepaald. Na deze heb jij de inzichten, kennis en tools om dit onderdeel aan te pakken.

High Performance Coaching Programma

“High Performers are not born, they are conditioned by habit” - Brendon Burchard


High Performance Coaching

Ik weet zeker dat je meer uit het leven wilt halen. Dat je wilt streven naar dat volgende niveau en jouw hoogste potentieel. Alleen het bewandelen van dit pad voelt vaak onzeker aan. Waarschijnlijk is er zoveel gaande in jouw leven dat het pad niet helder is.


Je merkt dat je patronen hebt waarin je vast zit, frustraties die oplopen en angsten die je tegenhouden om doorbraken te maken.


Met High Performance Coaching navigeer ik je door dit proces om jouw pad zo helder mogelijk te krijgen. Ik begeleid jou bij deze transformatie van waar je bent naar waar je wilt zijn in het leven.

De Coach

Mijn naam is Joy Houkes. Kenmerkend voor mij is mijn wil om te leren. Ik word gedreven door vragen als:

 • Waarom doen wij wat we doen?
 • Hoe creëer je doorbraken en successen in het leven?
 • En hoe haal je voldoening en geluk uit het leven?


Door mijn passie voor deze vragen en het gedrag van de mens ben ik begonnen met High Performance Coaching. 


Na de NLP master te hebben afgerond ben ik naar San Diego gegaan om opgeleid te worden tot Certified High Performance Coach door Brendon Burchard.


Ik geloof dat we allemaal willen streven naar dat volgende niveau in ons leven. Hier wil ik jou in begeleiden. 


“You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it courageously”
― Steve Maraboli

Wat houdt het High Performance Coaching programma in?

Het High Performance Coaching Programma is het hoogst gewaardeerde coaching programma ter wereld. In dit 12-weekse programma wordt er aandacht gegeven aan de meest invloedrijke kwaliteiten van High Performers zodat jij jouw beste performance kan bereiken. De sessies zien er als volgt uit: 

1. Focal points

Hier gaan we in op 3 fundamentele punten: Wat zijn jouw doelen in het leven? In welke mate ervaar jij controle? En welke succesgewoonten heb jij gecreëerd?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Clarity

We gaan dieper in op hetgeen waar jij naartoe wilt met het leven. Wie ben je? Wat zijn jouw doelen en hoe ga je deze te bereiken? Welke principes ondersteunen jou om op je best te presteren iedere dag?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Energy

In deze sessie wordt aandacht gegeven aan de energie die je hebt door de dag heen. Hoe kun jij jouw energie verhogen om beter jouw doelen te bereiken en een energieker leven te leiden?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Courage

Hier gaan we het hebben over de gebieden waar jij risico's durft te nemen en moed hebt getoond. Ook komen de gebieden aan bod waar jij jezelf tegenhoudt en waar je meer moed kunt tonen. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

5. Productivity

Deze sessie gaat over hoe productief jij bent in jouw leven? Welke tools en vaardigheden kun jij inzetten om nog effectiever en efficiënter te worden?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

6. Influence

Hier gaan we bespreken hoeveel invloed jij hebt in jouw relaties en carrière. Ook komt aan bod wat jou nog invloedrijker gaat maken.

High Performance Coaching
Joy Houkes

7. Psychology mastery

Op de helft van het programma geven we aandacht aan de Pillars of High Performance. In deze sessie komt aan bod wat voor jou een succes mindset is.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

8. Physiology mastery

In deze sessie kijken we terug naar sessie 3: Energy. Ook behandelen we hoe jij jouw fysiologie kunt gebruiken om de dagen sterker tegemoet te gaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

9. Productivity mastery

We kijken terug hoe productief jij de laatste weken bent geweest. We behandelen welke strategieën jou nog productiever gaan maken.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

10. Persuasion mastery

Hoe overtuigend en invloedrijk voel jij je in jouw relaties en carrière? In deze sessie gaan we jou nog effectiever maken in deze gebieden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

11. Purpose mastery

In deze sessie nemen we een kijkje naar hoe effectief jij aan het werken bent richting jouw doelen. Wat is nu jouw missie in het leven en hoe kun jij deze dagelijks naleven? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

12. Commitment to High Performance

In de laatste sessie bekijken we de prestatie in de verschillende gebieden van jouw leven. We behandelen het belang van het dagelijks streven naar jouw hoogste potentieel.

Gratis strategiesessie!

De gratis strategiesessie is een inleiding van het High Performance Coaching Programma. Binnen deze strategiesessie krijg je inzicht hoe jij ervoor staat in de 5 meest impactvolle gewoontes van High Performers: Clarity, Energy, Courage, Productivity en Influence.​​​​


Vul hieronder de vragenlijst in en dan neem ik contact met jou op voor jouw strategiesessie!


"The next level opens only after your next committed step. No matter how small you start, start something that matters"

>